vaativien kohteiden erikoisosaaja

Suosiomme perustana on laatu, kokemus ja vahva luottamus

Pintavesikourut ammattitaidolla

VIher-Jalanti tarjoaa piharatkaisuihin sisältyvien pintavesikourujen toimituksen ja korkealaatuisen asennustyön. Teemme pintavesikourujen ja kaikkien pintojen kaadot aina tarkasti ja oikein. Näin pihaan ei kerry ikäviä sadevesilammikoita. Tekemämme laadukas työ perustuu vahvaan kokemukseen. Takkaamme, että tekemämme piha on kokonaisuutena tyylikäs, käytännöllinen, helposti ylläpidettävä ja viihtyisä.

Viher-Jalanti tunnetaan taidoistaan ja osaamisestaan vaativissa piharakentamisen kohteissa. Maineemme on hyvä ja se on kasvanut vuosien saatossa työnteolla, joka on ansaittu vahvan luottamuksen kautta. Yrityksemme asiakkaita ovat kaupungit ja rakennusliikkeet pääkaupunkiseudulla, eteläisessä Suomessa ja Pirkanmaalla.

Toteutamme urakat suunnitelmien mukaisesti, täsmällisesti ja budjeteissa pysyen. Pidämme kiinni aikatauluista. Henkilöstö on sitoutunutta ja ammattitaitoista. Kanssamme yhteistyö on sujuvaa, kuten myös kaikkien urakoitsijoiden kanssa.

Toiminta-alueena on Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uudeltamaalta pääkaupunkiseutu. Vuosien kokemus takaa työmme korkean laadun. Kun tarvitset ammattilaisen näkemystä ja laadukkaan työn, ota meihin yhteyttä.

Laaja palvelutarjontamme kattaa kaikki pihojen ja puistojen pintarakenteiden rakennustyöt. Olemme erikoistuneet vaativiin kansipihoihin.

Toteutamme mm. nurmikoiden ja kasvien istutukset, betoni- ja luonnonkivipinnoitteet ja pihakäytävien pinnoitteet. Asennamme myös urheilu- ja leikkivälineet sekä -telineet. Meiltä saat myös terassit, pergolat ja muut piharakennelmat.

Ota siis yhteyttä suurempien projektien merkeissä.