Vaativien kohteiden erikoisosaaja

Suosiomme perustana on laatu, kokemus ja vahva luottamus

Betoni- ja luonnonkivipinnoitteet asennettuna

Olemme toteuttaneet yli sata käännetyille betonikansipihoille toteutettuja ratkaisuja ympäri Suomea vuodesta 1997 alkaen. Laadukaan työmme lopputulos on tyylikäs, käytännöllinen ja näyttävä kansipiha vielä useiden vuosienkin päästä. Olemme vuosien varrella erikoistuneet kansipihojen rakentamiseen liittyviin, vaativiinkin töihin. Vuosien kokemus tinkimätön työ on tehnyt meistä laadustaan tunnetun tekijän toimialalla. Teemme myös koneelliset betonikiviasennukset työhön sopivilla alueilla. Kanssamme voit sopia myös pihojen, kuten istutusten, huoltopalveluista.

Viher-Jalanti tunnetaan taidoistaan ja osaamisestaan vaativissa piharakentamisen kohteissa. Maineemme on hyvä ja se on kasvanut vuosien saatossa työnteolla, joka on ansaittu vahvan luottamuksen kautta. Yrityksemme asiakkaita ovat kaupungit ja rakennusliikkeet pääkaupunkiseudulla, eteläisessä Suomessa ja Pirkanmaalla.

Toteutamme urakat suunnitelmien mukaisesti, täsmällisesti ja budjeteissa pysyen. Pidämme kiinni aikatauluista. Henkilöstö on sitoutunutta ja ammattitaitoista. Kanssamme yhteistyö on sujuvaa, kuten myös kaikkien urakoitsijoiden kanssa.

Toiminta-alueena on Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uudeltamaalta pääkaupunkiseutu. Vuosien kokemus takaa työmme korkean laadun. Kun tarvitset ammattilaisen näkemystä ja laadukkaan työn, ota meihin yhteyttä.

Laaja palvelutarjontamme kattaa kaikki pihojen ja puistojen pintarakenteiden rakennustyöt. Olemme erikoistuneet vaativiin kansipihoihin.

Toteutamme mm. nurmikoiden ja kasvien istutukset, betoni- ja luonnonkivipinnoitteet ja pihakäytävien pinnoitteet. Asennamme myös urheilu- ja leikkivälineet sekä -telineet. Meiltä saat myös terassit, pergolat ja muut piharakennelmat.

Ota siis yhteyttä suurempien projektien merkeissä!